top of page

SKAPA ETT PERSONLIGT HEM

Nu är det din tur

Living Room

ONLINEKURS
SKAPA ETT PERSONLIGT HEM

Att inreda personligt innebär att du inreder efter eget tycke och smak, med detaljer som du gillar och som visar att det är du som bor där.


Många av mina kunder upplever att det kan vara utmanande att spegla sitt hem med sin egen personlighet. Det kan vara lättare att följa trenden och göra som andra än att känna efter vad det är man själv tycker om.

I den här kursen kommer du att få lära dig mer om olika inredningsstilar, hur du kan kombinera dessa och att det handlar om att våga. Våga färg, våga mönster och våga göra din grej.


”Med Annikas hjälp skapade vi ett helt nytt vardagsrum! Genom att tänka nytt, använda det vi redan har och se vårt hem med nya ögon. Vi älskar vårt ”nya” rum! Nu ska vi använda samma tänk i sovrummen.” Sara, vardagsrum, lägenhet.Kursen löper under 4 veckor och startar den 18 oktober 2021 Pris: 1650 kr


Du blir en del av en Community där du varje vecka inspireras, får tillgång till material och där vi efter veckans slut har en avstämning där vi summerar och diskuterar det du lärt dig och det du undrar över. Du och de andra kursdeltagarna kan dela tips och idéer med varandra både under kursen och efteråt.


I kursen ingår också 1 timmes konsultation där du och jag kan bolla tankar och idéer för att du ska kunna lyckas så bra som möjligt med din inredning.Kursen omfattar bland annat:

· Hitta DIN egen stil - skapa ett hem där du stormtrivs.

· Hur inreder man med färg och form, vad är viktigt att tänka på.

· Hur du enkelt kan skapa egna moodboards, värdefullt när du vill förändra något i ditt hem.

· Möblering – tips kring hur du kan möblera ett rum på bästa sätt, med hänsyn taget till funktion och trivsel.

Börja 2022 med att skapa ett personligt hem att trivas i!


För att anmäla dig, boka din plats nedan.

”Jag ville göra om vår övervåning utan att behöva köpa allt nytt, men visste inte vart jag skulle börja. Annika kom med idéer som jag aldrig tänkt på. Med små medel, mer färg och ommöblering har övervåningen blivit supersnygg!” Sofia, övervåning i 70-tals villa.

Modern Dining Room

BOKA DIN PLATS

Tack för ditt meddelande!

bottom of page