top of page
Kontakta-inredare-inredningsarkitekt-190

TJÄNSTER

INREDNING

Konsultation ca 1-2 timmar

Vi träffas i din bostad alt. via videosamtal och går igenom de rum du vill ha hjälp med. Jag ger dig råd om vad du själv kan göra för att åstadkomma det du önskar. Efter vårt möte ger jag dig en detaljerad lista på vad som kan förändras och förbättras i respektive rum.

Inredningshjälp

Här finns två alternativ att välja på.

1) Jag kommer till dig alt. via videosamtal och skapar en fin miljö med det som finns i bostaden. Det innebär att jag möblerar och grupperar om, skapar stileben och med befintlig inredning skapar bästa möjliga resultat utifrån dina önskemål.

2) Jag kommer till dig alt. via videosamtal och tillsammans går vi igenom bostaden och dina önskemål. Behöver du komplettera med något för att få det resultat du önskar? Det kan vara mindre möbler, textilier, belysning, konst och övriga växter.

Inredning för företag

Välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt möte.

TRÄDGÅRD

Konsultation 1-2 timmar

Jag kommer hem till dig alt. via videosamtal och tillsammans går vi igenom trädgården. Du berättar om dina önskemål och jag kommer med tips och idéer. Det kan gälla växter, färger, möbler och annat som bidrar till en helhet. Ibland behöver man kanske bara ett bollplank och lite nya idéer för att veta vad man önskar få ut av sin trädgård. 

Trädgårdsdesign

Här kommer jag med konkreta förslag på hur trädgården kan se ut. Vilka växter passar ihop, hur kan du skapa rum i din trädgård, vilka andra lösningar finns för att få ut det mesta av din trädgård?

MINA RÅD OCH MIN HJÄLP ÄR BASERADE PÅ DINA BEHOV OCH ÖNSKEMÅL, ALLT FÖR ATT DU SKA KUNNA SKAPA DITT DRÖMHEM.

Ekologisk inredning
bottom of page