top of page

Var stolt över dig själv

Varför är det OK att berömma någon annan för deras prestationer och ansträngningar, men inte dig själv?


Att vara stolt över dig själv är en viktig del av din lycka. Det kommer också att motivera dig att gå vidare med dina kortsiktiga och långsiktiga mål, vilket i sig ökar din känsla av nöjdhet.


Stora mål är viktiga och du bör alltid ha en tydlig vision om vad du vill uppnå. Men var noga med att ha ett antal mindre mål på vägen. Prestation driver ambitionen. Drömmen kan vara destinationen, men det är de små triumferna som tar dig dit. Ge dig tid att fira det du har gjort och de steg du har tagit. Av erfarenhet vet vi att när du gör det, känner du dig stolt och lycklig.


Var stolt över det du åstadkommit i ditt liv och det du åstadkommer varje dag. Ingen människa är perfekt men man måste få vara stolt över sig själv i alla fall - så nu börjar jag!


Jag är stolt över att jag är jag och över att jag gör rätt för mig i mitt liv. Jag är stolt över att jag tar hand om mitt hem, mina barn, min relation och mig själv. Jag är stolt över mina fina vänskapsrelationer. Jag jobbar ständigt med att bli den bästa versionen av mig själv och när jag rannsakar mig själv gör jag det för att kunna lägga saker bakom mig och gå vidare som en hel människa. Så tillåt dig att vara stolt över dig själv och den resa du har gjort, särskilt den inre resan som ingen annan har sett 🖤 Din tur, vad är du stolt över idag?Annika

kreativvardag
Vad är ni stolta över just idag?

23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page