top of page

Våga leva din dröm

En resa börjar med ett steg. Vem vet vilka spännande upplevelser som väntar när du väl tagit steget! Har du en dröm som du vill testa? Ibland kanske du inte kan sätta ord på "vad är min dröm". Inte blir det lättare heller när dagarna går i en rasande fart, och det känns som att drömmarna... Ja, de ska ta tag i sen! Och sen har vi alla utmaningarna. Hur ska det gå med tid, pengar, kunder - bara för att nämna några. Känner du igen dig?


Jag tror att för många människor går runt i cirklar och funderar vad meningen med livet är. Svaret på det är ganska enkelt, våga testa dina drömmar, i stort och smått.


Jag ska ge dig några råd på vägen, hur du ska våga ta det där steget och vad du kan uppnå om du gör det.


- Det sägs att man blir lyckligare av att ge än att få. Om du följer dina drömmar, då har du något du kan dela med dig av till andra - hopp, mod och inspiration.


- Du kommer bli modigare av att våga testa och du kommer växa som människa, bli mer oberoende om vad andra tycker och tänker och du kommer märka att det är du som gör hela skillnaden.


- Den perfekta tiden i livet, när är det? Ja, det vet bara du. Det perfekta ögonblicket, ja det kommer sällan av sig självt, utan det måste du skapa!


- Känns drömmen för stor för att du ska våga testa av den? Tänk att du kan dela upp den i mindre delar och ta en del i taget.


- Var inte rädd för att misslyckas. Inte alla drömmar går i uppfyllelse, men du har lärt dig mycket på resan och det är bara att våga testa vidare. Vad är det värsta som kan hända?

Livet är nu!Har du något tips och råd hur man ska göra för att våga följa sitt hjärta eller förverkliga sin dröm, så skulle det vara fantastiskt om du vill dela med dig!


Önskar dig en härlig dag!


Annika

Kreativvardag57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page