top of page

Julpynta ute

Jag älskar att julpynta ute. Brukar börja tidigt med sockertoppsgran och julros och sen pyntar jag mer under advent. Tänkte dela med mig av några enkla tips till dig så att du även kan skapa julstämning ute.


Lägg ut granris framför dörren eller sätt det i korgar och krukor. Sätt upp en julkrans och ställ ut en ljuslykta och några väl valda stilleben vid entrén så har du ordnat en fin julstämning.


Foto: Blomsterlandet


Vill du lägga ner lite mer tid på att fixa jul ute så kan du skapa vackra jularrangemang med krukor, kuddmossa, kottar, äpplen och grenar efter tycke och smak och glöm inte hyacinterna.


Foto: Zetas


Som med allt så kan dekorera i massor eller om man vill göra det enkelt men ändå få en fin julkänsla så räcker det med granris eller kvistar och fina julrosor. Antingen som de är rakt ner i en kruka, lite mossa över jorden gör det superfint eller skapar du ett arrangemang med lite olika växter och grönt som bilden nedan.


Bild: PinterestBild: PinterestDet gör så mycket med ljus denna mörka tiden, så mys upp entré och trädgård med ljusslingor, det finns flera fina batteri och solcellsdrivna alternativ för den som inte har möjlighet att koppla på elen.


Foto: Pinterest


Om du har ett eldfat ute, lägg i några vedträn och en slinga. Fint och mysigt i mörkret.


Foto: PinterestLycka till!


Annika

kreativvardag13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page